Referencer

 

Det mener andre

Som en del af vores indsats i forhold til social ansvarlighed ligger det os meget på sinde, at kunne yde den ekstra hjælp de mange børn, der oplever, at forældrene går fra hinanden og familien splittes op.

 

I den forbindelse har vi allieret os med Advokat og familieterapeut Birgitte Dejgaard, der deler ud af sin store erfaring med skilsmissen fra sit arbejde med både børn og voksne i Statsforvaltningen og som advokat.

 

Birgitte hjælper os med at klæde os fagfolk på til at håndtere den svære situation i forhold til forældre og børn ligesom vi også bruger hendes ekspertise i forhold til forældre og netværk i form af foredrag og rådgivning. 

Christian Møller Rec 

Udviklings- og souschef Randers Realskole

“Børn fortjener bedre skilsmisser”. Et fantastisk foredrag med masser af brugbare praktiske værktøjer, som kan anvendes, når man møder børn og voksne, der er midt i en skilsmisse. Det var en fornøjelse at høre Birgitte øse af sin store viden – både praktisk og teoretisk – om hvordan børn reagerer på forældres skilsmisse, og hvilke processer der er i spil hos både børn og forældre. 

 

Birgitte Dejgaards foredrag om børn og skilsmisse bør være et must for alle, der har med børn og unge at gøre, og kan klart anbefales.

Rikke

Frejlev Kirkecenter 

Åndehul” bedsteforældre som ressource i forbindelse med skilsmisse.  
målet var at få indsigt i skilsmisse processerne og beslyse hvordan bedsteforældre kan tilbyde det åndehul, som de implicerede har brug foir.Det var en dejlig eftermiddag. 26 mennesker dukkede op – det var mennesker med forskellige interesser i forbindelse med skilsmisse. 
Birgitte holdt et informativt foredrag for os – belyst med power point. 
Birgitte øste af sin store erfaringspotentiale og på et klart og tydeligt sprog – modtog deltagerne hendes budskaber. Hvad kan man som bedsteforældre gøre for at støtte børnene? hvordan reagerer børnene, når de er ulykkelige, og de står midt i konflikter mellem mor og far. 
Hvordan kan vi sikre at kontakten mellem bedsteforældre og børnebørn bibeholdes!Der var stor spørgelyst efter foredraget. Vi vil helt sikkert inviterer Birgitte igen . for skilsmisser er jo et kæmpe problem ikke mindst for børnene. 
Vi vil gerne hermed anbefale dette foredrag.

Hanne Meyer

Formand for ÆldreSagen i Esbjerg

Medvirken i medier

Når man står midt i skilsmissen, kan det være svært at have overblik og overskud til at får taget de rigtige beslutninger.
Jeg hjælper med det, du har brug for i situationen.